Logo
kuvamehiläisistä

Yhden siitepölyrakeen kokoamiseksi mehiläinen on pörrännyt kymmenisen minuuttia kukinnoissa. Lentäessään pesäänsä osa siitepölyrakeista tippuu keräimiin pesän suulla. Kuivatut rakeet ovat ravintoarvoltaan painoonsa nähden maailman ravintotiheintä voimaruokaa. Siitepölyä ja siitä kennoon hunajakannen alle säilöttyä pergaa käytetään pesässä toukkien ruokana. Mehiläinen saa toukkana vitamiinilatauksen, joka riittää sen koko elämän ajaksi. Ei siis ihme, että se tekee hyvää myös ihmisille. Itse asiassa siitepölytuotteista tuntuu löytyvän apua juuri tämän ajan tyypillisimpiin ongelmiin: stressiin, väsymykseen, ravintoköyhään ruokaan, allergioihin sekä hormoni- ja potenssihäiriöihin.
poly

Luomu Siitepölyrae, lasipurkissa 110 g

Sellaisenaan napsittava tai smoothien, viilin tai jogurtin sekaan! Siitepölyssä on A-, B1-, B2-, B12-, C-, D- ja E- vitamiinia, kasvisterolia, bioflavonoideja, lähes 20 erilaista aminohappoa, n. 30 erilaista rasvahappoa, beetakaroteenia, ksantofylliä, noin 60 erilaista mineraalia, joista tärkeimpinä: barium, boori, fosrofi, jodi, kalsium, kupari, kulta, kalium, mangaani, natrium, rauta, rikki, seleeni, sinkki ja pii.

Meden ja hunajan avulla mehiläisten rakeeksi pyörittelemää kukkien siitepölyä, jossa on seuraava ravintosisältö:

Ravintosisältö / Näringsvärde 100 g tuotetta KATARIINAN Luomutilan SIITEPÖLY
Energia 1590 kJ/376 kcal
Rasva 7 g
josta tyydyttynyttä 1,5 g
Hiilihydraatit 59,7 g
josta sokereita 35,8g
Proteiinit 18,5 g
Suola <0,13 g

perga

Luomu Perga, lasipurkissa 60 g

Mehiläispesän arvokasta antia, joka on voimaruokien ja raakaruokaharrastajien suosiossa! Hunajakuoren alle kennoihin säilötty ravintorikas mehiläisruoka, joka on maitohappokäynyt entsyymien ansiosta. Pergassa siitepölyn kuorikerros on pehmentynyt, jolloin ravintoaineet imeytyvät helpommin elimistössä hyötykäyttöön, muutoin vastaava tuote ja käyttötarkoitus kuin Siitepölyrakeella.

Jälleenmyyjät:
jalleenmyyjat
Siirry tästä blogiimme
Facebook sivullemme
Blogi Facebook